Google PlusFacebook
Дата:
НУ Паисий Хилендарски
Начално училище в град Стрелча

НП "Иновации в действие" в село Орешак

   От 11.до 14.05.2022г. учители от Стрелча, Мъглиж и Хисаря гостуваха на иновативното училище в село Орешак като част от Националната програма "Иновации в действие". Колегите от Иновативно училище "Васил Левски" ни запознаха с метода на преподаване на Монтесори. Гледахме иновативен урок по метода на Монтесори по човекът и природата в 3-4 клас за органите в човешкото тяло и по математика в 1-2 клас за затвърдяване на събиране и изваждане до 20 и таблицата с числото 9.

   Видяхме и част от забележителностите на троянския край - Църковно-училищен компелскв с. Гумощник, Глинената къща,Природо-научния музей в с.Черни Осъм и приказната махала Баба Стана.

НП "Иновации в действие" в село Орешак - Изображение 1НП "Иновации в действие" в село Орешак - Изображение 2НП "Иновации в действие" в село Орешак - Изображение 3НП "Иновации в действие" в село Орешак - Изображение 4НП "Иновации в действие" в село Орешак - Изображение 5НП "Иновации в действие" в село Орешак - Изображение 6НП "Иновации в действие" в село Орешак - Изображение 7НП "Иновации в действие" в село Орешак - Изображение 8