Google PlusFacebook
Дата:
НУ Паисий Хилендарски
Начално училище в град Стрелча

"Дизайн шампиони" - мисиите на второкласниците

   ”Дизайн шампиони” е най-успешната програма за проектно-базирано обучение. Създадена е с дизайн мислене-водещ метод за иновации в компании и организации в цял свят.С нея се развиват ключовите умения и нагласи за 21 век-креативност,емпатия,работа в екип,любопитство,увереност,адаптивност,лидерство.
Учебна програма ”Дизайн шампиони” е съставена от едноседмични проекти,наречени мисии.С мисиите децата опознават необятния ни свят,избират най-различни идеи и създават свои собствени решения.
Учениците от 2а и 2 б клас на НУ”П.Хилендарски” с ръководители Няголова и Кирова се впуснаха в това предизвикателство.Зад гърба ни са вече две мисии:”Парк дизайнер” и “Горски рейнджъри”,които преминаха с много емоции и усмивки.Множеството дейности в изминалите дни дадоха възможност на децата да отидат отвъд традиционните знания и предмети и да се насочат към изграждането на компетенции и качества на характера.Продължаваме до януари-чакат ни още шест мисии.Защото искаме да дадем образование на бъдещето-ТУК И СЕГА.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"Дизайн шампиони" - мисиите на второкласниците - Изображение 1"Дизайн шампиони" - мисиите на второкласниците - Изображение 2"Дизайн шампиони" - мисиите на второкласниците - Изображение 3"Дизайн шампиони" - мисиите на второкласниците - Изображение 4"Дизайн шампиони" - мисиите на второкласниците - Изображение 5"Дизайн шампиони" - мисиите на второкласниците - Изображение 6"Дизайн шампиони" - мисиите на второкласниците - Изображение 7"Дизайн шампиони" - мисиите на второкласниците - Изображение 8