Google PlusFacebook
Дата:
НУ Паисий Хилендарски
Начално училище в град Стрелча

Дарения за с.Богдан

   Днес, 07.10.2022 г., екип от НУ „Паисий Хилендарски” – гр. Стрелча,  раздаде в карловското село Богдан дарения от 39 торби с  консервирани и пакетирани храни; дрехи, килим и спално бельо, осигурени от акцията „Добротата няма граници”, проведена в училището през изминалата седмица.

   Всички набавени дарения са транспортирани на място при пострадалите от наводненията в Карловско. Госпожа Иванка Илиева, директор на училището, лично откара даренията и ги предаде на хората от наводненото село.

   В инициативата „Вместо цвете дари надежда!”, организирана по време на тържественото откриването на учебната година, бяха събрани 950 лева. Парите бяха разделени поравно и връчени лично на две семейства, живеещи в селото, чрез съдействието и в присъствието на кметския наместник  – г-н Христо Иванов.

   Изказваме сърдечни благодарности на г-жа Иванка Фингарова, г-жа Цеца Петрова, г-жа Дора Танчева, г-жа Величка Димитрова, група „Горски здравец”, учители, служители, родители и ученици от НУ „Паисий Хилендарски” за проявената Доброта. Не само помогнахме на нуждаещите се в труден момент и им вдъхнахме надежда, но и изградихме трайни основи в съзнанието на всички деца, че да правиш добро е философия и начин на мислене.

Дарения за с.Богдан - Изображение 1Дарения за с.Богдан - Изображение 2Дарения за с.Богдан - Изображение 3Дарения за с.Богдан - Изображение 4Дарения за с.Богдан - Изображение 5Дарения за с.Богдан - Изображение 6Дарения за с.Богдан - Изображение 7Дарения за с.Богдан - Изображение 8